Meniu
Cos de cumparaturi

Politica retur

Daca produsul nu iti este bun ca marime, nu iti place  sau nu este ceea ce cautai, la noi se poate schimba cu un alt produs / alta marime sau se poate returna.

Alegerea este a TA!

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa respecti termenul limita de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia!


  • Clientii care aleg optiunea de A SCHIMBA un produs, beneficiaza de transport retur gratuit*  pentru produsul returnat si o livrare gratuita* pentru produsul inlocuit (doar daca valoarea comenzii a fost mai mare de 500 lei). Daca pentru o comanda se vor inregistra doua sau mai multe schimburi de produs, incepand cu cel de-al doilea schimb taxa de livrare este de 30 lei.
  • Clientii care aleg optiunea de A RETURNA produsul/produselor, vor plati o taxa retur de 30 lei taxa , ce va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra.


Conform procedurii de VANZARE / RETUR si a O.G . 34 / 2014 - puteti returna produsul,  in maxim 14 zile de la receptia acestuia, conform cap.3/art. 9/pct. 1 cu conditia sa nu fie purtat, sa nu prezinte urme de modificari fizice sau urme mecanice, urme fond ten/ruj sau mirosuri.


CONDITII RETUR :

  1. Returnarea banilor se va efectua in maxim 14 zile de la receptia produsului conform O.G. 34/2014, cap. 3/art.13/pct. 1 in contul mentionat de tine.
  2. Pentru inregistrarea returului, trebuie sa completati FORMULARUL DE RETUR de mai jos. Va rugam sa nu uitati sa completati formularul, fara acesta nu vom putea procesa returul dvs.
  3. Impachetati produsele, de preferat in ambalajul original. Daca acest lucru nu este posibil, va rugam sa le ambalati intr-un mod asemanator, pentru a va asigura ca acestea nu sunt deteriorate in timpul transportului. Clientul este responsabil de pierderea sau deterioarea produselor in urma transportului de schimb sau retur. Din acest motiv sa impachetati produsul in mod corespunzator. 


COST TRANSPORT RETUR : 

  1. Daca optati pentru schimbarea produsului - costul de transport este GRATUIT*  prin firma de curierat DPD-curier  (website : click aici / sau telefon: 031.824.9090 / e-mail: client@dpd.ro). La schimbarea produsului cu acelasi produs, dar marime sau culoare diferita, nu vei mai achita nimic, ci doar vei preda produsul primit inital curierului, cand acesta iti va aduce produsul nou.  Daca doresti schimbarea cu un alt produs si exista diferenta de plata, aceasta se va achita la receptia produsului nou. Daca produsul nou este mai ieftin decat cel achizitionat initial, dferenta de incasat o vom vira catre tine.  Schimbul este GRATUIT* o singura data, la comenzile cu valoare mai mare de 500 RON si exclusiv pentru comenzile cu livrare pe teritoriul României/ la expedierile externe , transportul este suportat de catre client  !
  2. Pentru clientii care doresc returul produsului + returnarea contravalorii acestuia, costul de retur va fi 30 lei, iar preluarea coletului se va face de catre firma de curierat DPD-curier (website : click aici / sau telefon : 031.824.9090  / e-mail: client@dpd.ro).  Contravaloarea taxei va fi scazuta din suma rambursata in contul dumneavoastra. Daca optati pentru expedierea prin alta firma de curierat, plata transportului este suportata de dvs.  Adresa la care se trimite coletul retur este: Rochii Elegante/BRILLANTE.RO , str. Transilvaniei, nr 425 bis (depozit - retur ), BUZAU , tel. 0724240410 sau 0720158973.


La primirea coletului, produsul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.
Nu primim retururi prin Posta Romana, ci doar prin intermediul firmelor de curierat. Coletele ce au taxa de transport la livrare , sunt refuzate.

Produsele facute pe comanda, cu dimensiunile clientei - NU SE POT RETURNA !

ROCHIILE VANDUTE LA PRET PROMOTIONAL NU SE POT RETURNA .

Pentru rochiile de mireasa facute la comanda, in momentul returului, contravaloarea avansului nu se ramburseaza.

*Costurile suplimentare, facturate pentru a modifica o rochie, nu se ramburseaza in cazul rochiilor acceptate retur.

Schimbul este GRATUIT* o singura data, la comenzile cu valoare mai mare de 500 RON si exclusiv pentru comenzile cu livrare pe teritoriul României/ la expedierile externe , transportul este suportat de catre client . Daca se doreste inca o data schimbarea produsului, cererea trebuie completata  in maxim 48 ore de la receptia rochitei primite anterior!

Completeaza mai jos:

Verificare client
Acest website contine cookies

Continuarea navigarii reprezinta acceptul tau pentru această folosinta, care este menita sa imbunatateasca experienta ta de navigare pe website-ul nostru.

Vezi politica de utillizare cookies: click aici